Lees ook Nathalie’s korte verhalen

Pagie CakeKoning van het bos

Een bloedstollende achtervolging

Als Matiz en zijn zusje op de vlucht slaan voor hun gewelddadige stiefvader vinden ze in het bos een hut met een bijzondere bewoner.

Binnenkort beschikbaar »

 

Pagie CakeCake

Een Merry Christmas om nooit te vergeten

Sarah heeft het niet zo op haar vreemde buurman Frank. Als hij op een dag dreigend voor de deur staat, maakt ze een keuze waarvan ze al snel spijt zal krijgen.

Bestel een exemplaar »

but e boek cakebut luisterboek storytel m

boek de tripKerst in de Eetkeet

Een friettent, een pistool, vijf verhalen

Raff wil zijn gokschuld inlossen door op eerste kerstdag een friettent te overvallen. Daar treft hij klanten die ieder hun eigen redenen hebben om op dat moment niet thuis te zijn.

Bestel een exemplaar »

but e boek familieweek domburg but luisterboek storytel m

boek de tripGekke tante Julla

Twee Zweedse zussen, een reünie en één onverwachte gast

Als hun excentrieke tante JuIla de zussen Olivia en Maja uitnodigt in haar zomerhuis op Öland, een zonnig eiland voor de Zweedse kust, denken zij een zorgeloze vakantie tegemoet te gaan. Niets blijkt minder waar; de komst van een onbekende derde gast rijt oude wonden open en Julia doet een voorstel dat het leven van de zussen volledig op zijn kop zet.

Bestel een exemplaar »

but e boek familieweek domburgbut luisterboek storytel m

boek de tripFamilieweek Domburg

Hun jaarlijkse vakantie in Zeeland zal nooit meer hetzelfde zijn…

Elk jaar komt de familie Bijsters samen in hun vakantievilla in de duinen van Domburg. Maar dit jaar roept Dorothé Bijsters, mater familias en burgemeester van Oldeheuvel, de familie een week eerder bijeen dan gebruikelijk. De reden blijkt niet vrolijk: Do is in groot gevaar. Maar dat laat de familie niet zomaar op zich zitten.

Bestel een exemplaar »

but e boek familieweek domburgbut luisterboek storytel m

boek rio grandeDe grot

Nova dacht dat ze alleen was op het eiland. Maar niets bleek minder waar…

Om inspiratie voor haar nieuwe boek op te doen, vertrekt Nova Verbeek een week naar Hawaï. Na een tripje naar een prachtige grot, besluit Nova niet op de boot terug naar haar hotel te stappen. Een nachtje alleen in een mysterieuze grot – hoeveel inspiratie levert dat niet op? Dan blijkt dat Nova niet alleen is…

Bestel een exemplaar »

but e boek familieweek domburgbut luisterboek storytel m